anaciklemon: AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA DENGAN ESP

Halaman

11 Mac 2014

AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA DENGAN ESP

Heboh ESP promo sekarang ni kan...google je ESP promo...keluar segala macam..memang terbaik la SHAKLEE bulan ni secara tak langsung dapat juga membantu sesetengah pihak yang nak jadi ahli dalam masa yang sama dapat kebaikkan dan kelebihan ESP ni..kalau tak dapat jual habis toksah risau...buat stok untuk sendiri...sebabnya ESP banyak kelebihannya...tak rugi beli..

kat sini ada cara-cara nak jadi ahli SHAKLEE secara percuma dengan pembelian ESP promo 1 set.
mudah je kan..

Dengan setiap pembelian vitamin Shaklee dari saya, anda layak mendapat:
- Beli Shaklee pada Harga Istimewa
- Jadual Makan Vitamin

- Konsultasi Percuma Berterusan
- Jemputan ke group 'exclusive' di Facebook

- Peluang menjana side income bersama Shaklee
- anda sendiri pilih nak 2 angka ke 3 angka ke malah lebih dari itu pun boleh..

banyak lagi peluang yang akan anda perolehi dengan berbisnes dengan SHAKLEE ni...memang lumayan...
Shaklee Membership – Apa Yang Perlu Anda Tahu
Jika ada sebarang persoalan lanjut, jgn malu2 segan2 untuk Private Message saya atau WhatsApp saya.
Nota Kaki:
1) Shaklee membership is Lifetime, jd anda tak perlu nk bayar for renewal ;) )
2) Jika anda mempunyai network di Indonesia, US, China, Canada anda mempunyai peluang besar untuk success dengan menjadi Gold Ambassador Shaklee. Setiap pembelian Gold Ambassador Pak, anda secara automatik menjadi GA.

STEP 1

dengan membayar yuran keahlian sebanyak rm65 untuk seumur hidup. tambah kos postage untuk semenanjung rm10 dan untuk sabah dan sarawak rm20. nanti. anda akan menerima starter kit/beg shaklee direct dihantar dari HQ Shaklee di Subang tu ke rumah anda. dengan mendaftar sebagai ahli, anda sudah pun bergelar pengedar sah shaklee di samping boleh beli semua produk shaklee pada harga ahli. jimat berganda-ganda. jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh.

STEP 2

untuk keahlian percuma pula. setiap pembelian barang shaklee minimum rm680 dan ke atas iaitu 200 points, anda secara automatic dapat menjadi ahli shaklee untuk seumur hidup. yang lagi best, bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga rm75/rm85 tu anda juga akan dapat cek duit pada 15hb bulan berikutnya. kalau kira-kira, sudah jimat rm100+ dah.

selain itu, anda berpeluang untuk dapat 3 bonus shaklee iaitu car bonus, cash bonus and convention bonus. kalau cash bonus tu, anda akan dapat bonus bulanan yang akan masuk direct ke dalam akaun bank anda. untuk car bonus, shaklee akan bagi duit untuk anda beli kereta idaman anda. untuk convention bonus, shaklee akan taja 100% umrah/percutian 5 bintang anda.

wahhhh...menarikkan...mahu tak menarik macam -macam shaklee nak bagi..

TUNGGU APE LAGI...CEPAT BERTINDAK...MAJU SATU TAPAK KEHADAPAN...Tiada ulasan:

Catat Ulasan

anaciklemon Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign